Matkurs, focaccia genovese

Torsdag 24. november 2020 kl. 17:30
Den beste focacciaen kommer fra Liguria.

Matkurs, focaccia genovese

Det braker løs på torsdag 24 november klokken 17.30. Da skal vi bake noe av det beste som finnes som er den berømte Focaccia fra Liguria. Jeg skal lære deg alle hemmeligheten som ligger bak for at det blir et perfekt resultat.

En og samme deig forvandler vi til tre forskjellige ting som passer perfekt i julestria.

Bildet som du ser under er focacciaen som en av deltagerene bakte på kurset i forrige uke.

[forminator_form id=»58591″]

❤️

 

 

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Piemonte

Ut på lørdagstur i Cuneo. Selv italienere rynker på nesen om Cuneo, men det er fordi de ikke aaaaaner hva de går glipp av !

Crema di asparagi og Sestri Levante

Når sesongen for asparges starter går jeg nesten amok, av og til blir det litt for mye av det gode med dampete asparges, aspargisrisotto og gudene vet hva.

Eple og sitronkake – Torta di mele e limoni

En frisk eplekake med sitroner, nesten som en konfektkake. Jeg elsker sitron, sitron gir en frisk smak, en frisk start på uken og en frisk eplekake. Det er nok derfor at denne eplekaken er min favoritt. Eple og sitronkake, en enkel, frisk og god eplekake. Nå er ikke jeg sånn kanelelsker som mange kakemomser er, jeg synes at den kan bli litt for dominerende i smaken mens sitron derimot. Jeg elsker sitron, sitron gir en frisk smak, en frisk start på uken og en frisk eplekake.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen